Контакт

Ве молиме потврдете дека не сте робот.


Телефон: +389 (0) 2 3240 300 / +389 (0) 2 3073 010

Адреса: ул. Лазар Личеноски бр. 9, 1000 Скопје

Е-пошта: kontakt@vodovod-skopje.com.mk

Линкови

Thumb11
Thumb12
Thumb13
Thumb14
Thumb21
Thumb32
Thumb23
Thumb24
Thumb31
Thumb32
Thumb33
Thumb34
Thumb31
Thumb32
Thumb33
Thumb34
Thumb31
Thumb32
Thumb33
Thumb34
Thumb31

Колачиња (cookies)

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. MoreInformationCookies