Отворени јавни набавки

Вид на постапка: Отворена постапка бр. 22641/2022
Предмет на набавка:

Комбинирани водомери - разни, прилагодени за далечинско отчитување, комплет со опрема и софтвер – по листи на спецификација

Објавен: 29.12.2022 Комбинирани водомери - разни, прилагодени за далечинско отчитување, комплет со опрема и софтвер – по листи на спецификација
Отварање понуда:
    - за доставување на понуда 02.02.2023 во 12.00 часот - за поставување на прашања 25.01.2023 до 15.30 часот - за одговор на прашања 27.01.2023 до 15.30 часот

Колачиња (cookies)

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. MoreInformationCookies