Defekt od 16.09

Ве известуваме дека на ден 16.09.2016г.поради дефект на приклучна цевка од Ф-1цол.на ул.Константин Петковиќ бб во населба Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Константин Петковиќ, Томас Минцер, Христофер Жефаровиќ,Фрушкогорска од 11:45 часот до санирање на дефектот.

Колачиња (cookies)

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. MoreInformationCookies