Јавен оглас бр.5/2020

Одлука за невршење избор на кандидат по јавен оглас бр52020 Управувач на гр.машини
Погледни документ
Одлука за избор на кандидат по јавен оглас бр.5-2020-Одговорен машински инженер
Погледни документ