ЈП Водовод и канализација - Скопје

Фотогалерии

АДКОМ - Работна средба на Генералните Директори на ЈКП од целата држава

Потпишан Анекс на Меморандумот за изградба на Централната станица за третман на отпадни води за Град Скопје

Изјава за медиуми

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3
 • Слика 4

Водовод во населбата Аеродром

 • Слика 1
 • Слика 2
 • Слика 3
 • Слика 4
 • Слика 5
 • Слика 6
 • Слика 7
 • Слика 8
 • Слика 9
 • Слика 9
 • Слика 10
 • Слика 11